Loading

Drejtuar nga vëllezërit chef Tiku & Mato restoranti ynë është një nga më të mirat në Shqipëri që ofron një gamë të gjerë ushqimesh nga kuzhina Mesdhetare dhe prodhimet e detit. Na vizitoni dhe provojeni vetë shijen e menuse tonë.

NA KONTAKTONI

+355 69 515 3093 / [email protected]

Rr. Bilal Sina | Pranë kopështit Zoologjik
Tirana, 1001 ose në Vlorë

Hënë – Dielë: 12:00PM – 11:30PM

Rezervo
CLOSE
NEXT STEP 1/3

Time

12 : 00 AM/PM
CLOSE
NEXT STEP 2/3

Party

02
CLOSE
FINISH 3/3
CLOSE