Loading

Kontakt

KONTAKT

Rr. Bilal Sina | pranë kopështit Zoologjik
Tirana, 1001 dhe Vlorë

Per të rezervuar ju lutem vizitoni faqen e rezervimit ose

T: +355 69 515 3093
E: [email protected]

NA NDIQNI

ORARI

Hënë – Dielë

12:00pm – 11:30pm

Emri*

Email*

Subjekt

Mesazhi

Tirana

Vlorë